Dutch Electro

Neho Speciaal Techniek is dealer van Dutch Electro verlichting.

Sinds 1988 ontwikkelt en produceert Dutch Electro verlichtingsarmaturen, LED modules en voorschakelapparaten voor de automotive sector.
Deze armaturen worden voornamelijk verkocht aan fabrikanten van ambulances, brandweervoertuigen, koel/vrieswagens, marktwagens, bedrijfswagens, bussen, trailers en diverse speciale voertuigen.
Daarnaast worden de armaturen frequent toegepast in de scheepvaart en bieden zij verlichtingsoplossingen voor industriële toepassingen waar speciale spanningen of compacte bouwvormen geëist worden.
Zij volgen permanent de ontwikkelingen op het gebied van de verlichtingstechniek en passen deze waar mogelijk toe in de geproduceerde verlichtingsarmaturen.

Dutch Electro verlichtingsarmaturen staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge lichtopbrengst en lage energiegebruik.
De verlichtingsarmaturen worden samengesteld uit modules:
• aluminium of kunststof basis;
• polycarbonaat kap;
• voorschakelapparaten voor TL-buizen (12 of 24 VDC, 110 of 230 VAC);
• LED modules (10 – 30 VDC)
De aluminium basis en de polycarbonaat lichtkap worden geëxtrudeerd op lengte.
Hierdoor is het mogelijk om verlichtingsarmaturen in iedere gewenste maat te produceren.
Een verlichtingsarmatuur van 6 meter lengte is geen uitzondering.
Tevens kunnen wij speciale versies leveren met bijvoorbeeld duo-voltage, bewegingsmelder, speciale lichtkleuren of dimbare verlichting.
Nadere informatie over speciale versies is op aanvraag beschikbaar.
De standaard armaturen zijn hieronder weergegeven.

Dutch Electro verlichtingsarmaturen, LED modules en voorschakelapparaten worden in Nederland ontwikkeld door Nederlandse industrieel ontwerpers en ingenieurs. Ook de productie van verlichtingsarmaturen vindt plaats vanuit een eigen productielocatie in Nederland.
Na ontvangst van een opdracht worden de verlichtingsarmaturen geproduceerd.
Door deze werkwijze is het mogelijk om met een korte levertijd verlichtingsarmaturen samen te stellen die volledig naar klantspecificaties zijn geproduceerd.
De productietijd bedraagt doorgaans 3 weken of minder.
Indien er behoeft is aan een constante voorraad van een gestandaardiseerd model, dan kan NST eventueel pro actief zorgen voor een voorraad van een specifiek model.
De verlichtingsarmaturen worden geproduceerd uit grondstoffen van hoge kwaliteit die voldoen aan de laatste Europese voorschriften zoals REACH en RoHS.
Productie en ontwikkeling van de verlichtingsarmaturen vindt plaats volgens de laatste ISO 9001 norm.
De grondstoffen die hiervoor gebruikt worden zijn speciaal voor toepassing in de automotive sector geselecteerd en hebben zich wereldwijd in alle mogelijke omstandigheden bewezen.
Alle Dutch Electro verlichtingsarmaturen zijn officieel gecertificeerd voor toepassing in bedrijfsvoertuigen (Europese EMC E4 Norm).