Maak kennis met ons

NST is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in elektrotechnische apparatuur voor de scheepvaart, offshore, industrie, automotive en solar.

Uiteraard kent u ons van de Victron energiesystemen, wij zijn trots om te zeggen dat we de eerste Victron distributeur ter wereld zijn. Als professioneel  partner van Victron Energy werken we inmiddels 48 jaar samen in het oplossen van de energievraagstukken. Kiezen voor NST betekent kiezen voor een bedrijf dat zich verdiept in uw situatie en mogelijk die van uw klant en samen met u tot oplossingen komt. Vanuit onze jarenlange ervaring in de binnen scheepvaart weten wij als geen ander dat het van essentieel belang is om snel tot technische oplossingen te komen maar ook snel te kunnen leveren. We beschikken over een eigen service en reparatie afdeling zodat we samen met u kunnen beslissen of defecte apparatuur in z’n geheel vervangen moeten worden of dat repareren toch verstandiger is. In een goed ingespeeld team staat het belang van de klant voorop!

Heeft u behoefte aan een sparring partner op maat, iemand die uw ideeën kan vertalen in een technische oplossing neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Of het nu gaat om verlichtingsplannen voor uw schip, technische inrichting van uw bedrijfswagen, of de zonnepanelen op uw vakantiewoning wij hebben voor elke uitdaging een passende oplossing.  Door op de winkelwagenbutton aan de linkerzijde van uw scherm te drukken komt u in onze e-order omgeving wat direct een naslagwerk is voor ons leveringsprogramma.Indien u ook een persoonlijk inlog account wilt laten aanmaken neem dan contact met ons op.
Wij zitten voor u klaar!