Verzenden

Levertijden
Bij alle artikelen in onze e-order omgeving staat een indicatieve levertijd aangegeven. Wij hebben het complete Victron assortiment op voorraad en streven ernaar uw bestelling binnen één werkdag bij u thuis te hebben, indien u besteld voor 15:00u. Bestellingen voor de Wadden-eilanden bezorgen we - in verband met de bootovertocht - soms 1 à 2 dagen later dan de bezorgdag die u gekozen heeft.

Uiteraard kan het gebeuren dat een artikel tijdelijk niet (voldoende) op voorraad is, wij brengen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

NST BV werkt samen met vervoerder DHL. De bezorgdagen zijn ma t/m za ( let op: pakketten die zwaarder zijn dan 20 kg, palletzendingen & zendingen buiten Nederland worden niet op zaterdag bezorgd).

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in één keer besteld doen wij ons best om, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Indien u de voorkeur heeft om alle artikelen onafhankelijk van elkaar geleverd te krijgen dan dient u hiervoor afzonderlijke orders te plaatsen.

Verzendkosten
Bestellingen tot 30Kg en minimaal € 500,- netto bestel bedrag worden gratis via pakketpost verzonden binnen Nederland.
Bestellingen tot 30Kg en minimaal € 1000,- bestel bedrag worden gratis via pakketpost verzonden naar België en Duitsland.
Accu's en zonnepanelen moeten op pallet verzonden worden, hiervoor vragen we, binnen Nederland, een bijdrage in de verzendkosten van € 39,05
Voor een palletzending naar België berekenen wij  € 75,- en voor een palletzending naar Duitsland € 125,-.

Uw bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te laten leveren bij een DHL Parcelshop. Dit is alleen mogelijk voor pakketten die niet zwaarder zijn dan
20 kg met een max. afmeting van 80x50x50 cm.  U kunt tijdens het afronden van uw bestelling in het opmerkingen veld noteren bij welke DHL Parcelshop
u de bestelling af wilt laten leveren. Via onderstaande link kunt u een DHL Parcel Shop uitzoeken:
Vind hier uw dichtstbijzijnde DHL Parcelshop

Afhalen bestellingen
U kunt uw bestelling eventueel afhalen bij ons magazijn in Schoonhoven.
U kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke dag u de bestelling bij voorkeur wilt komen afhalen.
U krijgt automatisch bericht zodra de bestelde artikelen voor u klaar liggen, wacht u alstublieft op deze bevestiging.
Neem ter verificatie van uw bestelling de uitgeprinte bevestiging mee als u de spullen komt ophalen!
Ophalen van goederen is alleen mogelijk na ontvangst van uw betaling als vooruitbetaling van toepassing is.